LogoOnline Booking
Logo
Online Booking

Team:

Pernille Møller

Frisør assistent

Tine Steenberg

Frisør assistent

Heidi Røntved

Frisør assistent

Persondata:

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores webside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer, Det sker feks. ved en alm. tilgang af indhold, hvid du tilmelder dig online booking, eller booking direkte i salonen. Tilmelder dig konkurrencer eller ligende. Vi indsamler typisk oplysninger om din computer,tablet eller mobiltelefon, dit IP nummer, geografisk placering. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse til online booking.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort ,fortabt forringet eller kommer til uvedkommende kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem når de ikke længere er nødvendige.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til en hver tid gøre indsigelse mod at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger der behandles om dig er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: trylle-spejlet@hotmail.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine oplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til: Datatilsynet.

Websitet ejes og publiceres af:

Trylle-Spejlet

v/Pernille Møller Thomsen

Skagensvej 46

9982 Ålbæk.

tlf: 98489911

Mail: trylle-spejlet@hotmail.com

Kontakt:

Telefon: 98489911

Mail:

trylle-spejlet@hotmail.com

Adresse:

Trylle-Spejlet

Skagensvej 46,

9982 Ålbæk

Danmark

Persondata:

Se under Team

Åbningstider:

Tirsdag: 08:30 - 17:00

Onsdag: 09:00 - 17:30

Torsdag: 09:00 - 17:30

Fredag: 09:00- 17:00

Lørdag: 08:30- 13:00

Søndag & Mandag: Lukket

Bricksite logo| MADE FOR FREE WITH

BRICKSITE